FAB tribe (1).jpg

#Futureproofondernemen voor vrouwen

UC Leuven-Limburg, VKW Limburg en FAB academy begeleiden bedrijven en organisaties om het beste uit hun ondernemerschap te halen.


Waarom?

We leven in een snel veranderende economie, die telkens nieuwe mensgerichte vaardigheden vereist. Waarbij Soft Skills, open communicatie, samenwerken en creatief oplossingsgericht denken aan de basis liggen van een future-proof onderneming.

Een nieuwe wereld, waar work- life balance steeds belangrijker wordt, vergt ondernemerschap (bij vrouwen) een nieuwe, bewustere aanpak. Waar efficiënter werken vanuit je natuurlijke talenten een antwoord is op steeds stijgende levenstempo.

Daarom is deze #FABfutureproof training gelanceerd. Waarbij FAB staat voor Femininity And Business, een traject – specifiek gericht op vrouwen – dat inspireert en begeleidt in het ontdekken van om alle facetten van succesvol ondernemerschap Mindset, maar ook praktische marketing- & salestools komen aan bod.

Om vrouwen te helpen groeien in hun ondernemerschap, brengen wij de belangrijkste vaardigheden in kaart en geven concrete tips en praktische opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan.

Hoe?

Tijdens 7 avondsessies komen volgende modules aan bod:

• Mindset als sleutel tot succes

• Belang van Work-life balance

• De kracht van spreken voor Publiek

• Hedendaagse marketing die WEL werkt

• Digitalisering in de nieuwe economie

• HartSales, hoe verkopen vanuit je hart?

• Afsluitend: netwerkmoment

Tijdens interactieve trainingssessies doe je inspiratie op over hoe je meer bereikt uit je ondernemerschap door een krachtige mindset te creëren en praktische tools in te zetten om meer resultaat te genereren. 

Je leert niet enkel concepten en technieken maar zet ze ook om in de praktijk door middel van concrete opdrachten voor jouw bedrijf.

Op het einde van deze sessies

1. Sta je in je kracht als onderneemster en weet je je work-life balans te bewaren 

2. Weet je mensen te inspireren met je unieke boodschap 

3. Weet je welke marketing kanalen voor jou werken 

4. Weet je Social Media in te schakelen als lead magneet en als branding tool

5. Heb je jouw conversieratio in een sales gesprek verhoogd

Tijdens de trainingssessies kom in verbinding met gelijkgestemden (groepen van 20tal dames), met mentoren en met een bijzonder netwerk van vrouwen die elkaar weten te ondersteunen. 

Want samen staan wij sterk!

Voor wie ?

Voor onderneemsters en vrouwen in management die hun relatienetwerk willen uitbreiden. Voor vrouwen die zakelijk en persoonlijk willen groeien.

Alle praktische info HIER

De plaatsten zijn beperkt, dus schrijf je vandaag nog in!