“Ontwaak de Godin in je “: Vrouwelijkheid op 4 niveaus: 

Dit transformerend weekend is bestemd voor elke vrouw die haar vrouwelijkheid op een dieper niveau wilt herontdekken. Die terug in haar kracht wilt gaan staan vanuit haar kwetsbaarheid.

Wij westerse vrouwen hebben hard gevochten voor onze rechten in de voorbije decennia maar daardoor zijn wij voor een deel onze zachtheid, sensualiteit, vrouwelijkheid verloren. Wij gaan vaak in defensie en in competitie (met een man) en “staan vaak ons mannetje” in deze maatschappij. 

Ik nodig je uit om een andere manier van samenwerken/communiceren te ontdekken. Om terug in je vrouwelijke energie te gaan staan en vanuit je vrouw zijn in verbinding te gaan met jouw omgeving. Ik beloof je dat je meer zal bereiken met minder inspanningen.

Tijdens deze intensieve tweedaagse gaan wij op zelf herontdekking in 4 niveaus.

        ❖  fysiek: in harmonie met je lichaam, hormonaal systeem, sexualiteit, uiterlijk 

        ❖  intellectueel: wijsheid, creativiteit, chaos en focus 

        ❖  emotioneel: relaties, speelsheid 

        ❖  geestelijk: vertraag, ken je vrouwelijke missie , open je 7 energiepoorten 

"Ik voel me super Yulia! Heb het superdruk deze en de komende weken maar voor de eerste keer OOIT maak ik me er geen zorgen om. Ik sta hier te lachen, werk dingen af,pak zaken aan,... Heerlijk!! Thanks! Zo fijn om helemaal in mijn vrouwe- en moederkracht te gaan staan..."

"Een waardevol weekend!  Ik heb ook heel wat kunnen 'afwerpen' waarvan ik niet wist hoe er vanaf te geraken, maar dat ging blijkbaar ook niet zolang er mannen in de buurt waren. Een kring van vrouwen geeft toch enorm veel veiligheid, bedankt daarvoor, allemaal!"

“Ontwaak de godin in je”, is een weekend die bestaat uit het verkennen van je vrouwelijkheid op alle 4 niveaus, waarbij wij extra aandacht besteden aan het innerlijk werk.

Concreet: 7 inwijdingen die je ontvangt in de 7 poorten. Kijk in je spiegel van kwetsbaarheid en neem afstand van alles wat je belemmert in je vrouwelijke kracht en groei door je ego te verzachten... Om te helen, meer in jouw oerkracht, vrijheid en onvoorwaardelijke hartsenergie thuis te komen, jezelf in je diepe intuïtie te ontmoeten en zuiver en krachtig in je vrouwelijk bewustzijn te staan... 

Elke inwijding is een ceremonie die een eigen energie heeft. In elke energiepoort worden zaadjes van licht geblazen die diep doordringen in je hele fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichamen. 

Ken je vrouwelijke authenticiteit en stel jezelf open op alle niveaus . De kracht ligt in het geheel. 

Praktisch: Start zaterdag 9u30, einde Zondag 18u (overnachting inbegrepen)

Mocht je nog aanvullende vragen, specifieke wensen ivm eten, en/of opmerkingen hebben, kan u ons bereiken op het nummer +32 (0)494 74 65 43 of via mail naar info@yuliastark.com.

Wij kijken er alvast naar uit u te mogen verwelkomen! 

FAB- team!