Back to All Events

50 tinten vrouwelijkheid...

  • The Fox Welness 19 Genendijkerveld Ham, Vlaanderen, 3945 Belgium (map)

Deze keer doen wij het helemaal anders!

San Francisco heeft me geïnspireerd om deze maandelijkse meeting op een zeer unieke locatie te houden. Waar jij als vrouw terug in verbinding komt met je lichaam, met je vrouwelijkheid, waar het zorgen voor jezelf centraal staat, waar dennenbomen je een veilig gevoel geven en waar je helemaal in je vrouwelijke essentie staat. Ontspannende saunas, bubbels van jacuzzi, verwarmde buitenzwembad geven je een nieuwe lading van energie en sensualiteit . Dit is jouw avond, jouw moment om te verbinden met jezelf, je lichaam, je sensualiteit...

Onder begeleiding van een top-mindfulness trainer Sofie-Anne Heyse herontdekken wij onze 5 zintuigen en via een begeleidende meditatie ontwaken wij de vrouw in zichzelf!

Maximum 15 vrouwen. Dus schrijf je snel in.

Prijs: 45 euro pp

 

Earlier Event: September 16
YES YOU CAN, spreken voor publiek!