Back to All Events

I want to look gorgeous!

  • t driessent 70 Kapelstraat Diepenbeek, Vlaams Gewest, 3590 Belgium (map)

Hello sexy ladies! 
deze keer heb ik een top-madam als gastspreker uitgenodigd. Deze dame coacht vrouwen naar een krachtige look die hun uitstraling versterkt en hun vrouwelijkheid accentueert. Samen ontdekken wij op 25 juni de verschillende topics van haar: kleuranalyse, stijladvies, personal restyling en totale make-over. 

May is overtuigd dat vrouwen zichzelf moeten durven laten zien, zonder complexen en angsten en met het besef dat ze het waard zijn om gezien te worden. Zodra zij dat inzicht hebben, krijgt hun zelfvertrouwen een boost en gaan ze een gunstig effect voelen op hun professionele én hun persoonlijke leven. Hun naasten, collega’s, klanten en zakenrelaties gaan positiever met hen om en waarderen hun meer ontspannen houding. 
Met een aantrekkelijk imago kunnen vrouwen hun gunfactor verhogen. Door met positieve coaching hun persoonlijke imago te transformeren, krijgen ze een mooie balans tussen innerlijk en uiterlijk, tussen zakelijkheid en vrouwelijkheid. Hun nieuwe evenwicht maakt hen gelukkiger, omdat het steunt op hun ware persoonlijkheid, hun waarden en hun kwaliteiten. 

Schrijf je snel in en spread the word! Want wij allemaal kunnen wat tips en professioneel advies gebruiken om onze uitstraling te verhogen! 
Passionele groet!

Yulia