“Formule voor zakelijk en relationeel succes”

“Durf ondernemen vanuit je Passie & Vrouwelijkheid!” Dat is wat ik al jaren verkondig aan mijn omgeving van ondernemende, passionele, talentvolle vrouwen. Vrouwen die het blijkbaar niet meer zien. Die niet geloven dat je kan ondernemen vanuit je passie en van je hobby een jobby maken. Die vooral aan zichzelf twijfelen en zich niet gesteund voelen door hun omgeving. Voor elke vrouw die meer wilt zowel zakelijk als privé, die (terug) haar zelfzekerheid wil, die durft leven volgens haar eigen regels, hier is jouw geluksformule/blueprint voor succes (getest & goedgekeurd):

Volg deze stappen (stel jezelf de volgende vragen) en ik sta garant voor jouw succes!

1. PERSOONLIJKE ONTWIKKELING: HERONTDEK JEZELF

Waar ben ik nu en waar wil ik naartoe? Ontdek je kernwaardes en je passie en koppel deze aan je levensmissie. Doe je dat niet, dan ontstaat er een intern conflict tussen wie je bent en wat je doet. Op lange termijn leidt dit tot demotivatie en burn out.

Overwin je angsten! En besef dat jij niet dat angststemmetje bent. Het enige nut van dit stemmetje is jou veilig te houden door te kiezen voor veilige keuzes, wat leidt tot middelmatigheid.

Creëer je strategie en een plan om je doel te bereiken. Creëer je actieplan en omring jezelf met de juiste mensen. Anders leidt dit tot chaos in je hoofd en te veel acties die niet direct leiden tot resultaat. FOCUS is dus de boodschap!

Vergroot je comfortzone en creëer succesvolle gewoontes. Wil je een ander resultaat? Durf dan anders te denken en leer nieuwe en betere gewoontes aan. “We first make our habits, and then our habits make us. John Dryden” Denk erover na ;-)

2. VROUWELIJKHEID: ONTWAAK DE GODIN IN JE

Herontdek je vrouwelijkheid, je sensualiteit! En je zal merken dat je meer zal bereiken met minder inspanning! En ontwikkel dat ook op extern niveau: zorg goed voor je lichaam, voel je lekker in je vel, voel je sexy. maar ook op intern niveau: zoek naar je innerlijke balans en vertraag. Leef bewust door je 5 zintuigen in te schakelen en dat stukje chocola zal nooit meer hetzelfde smaken. ;-)

3. ZAKELIJKE ONTWIKKELING: BOOST JE BUSINESS

De 2 grootste uitdagingen voor 85% van ondernemers: Marketing & Sales. Hier de oplossing:

Creër je dienst/product vanuit je Passie. Bepaal eerst je doelgroep en ga dan pas een Multi Marketing Plan opstellen dat wel werkt en bij jou past. 

Verkoop vanuit je Hart: Hartselling is wat wél werkt. Door oprecht te verbinden met je prospect creëer je vertrouwen en begrip. Doordat je weet wat de echte pijn/probleem is kan je een TOP-oplossing aanbieden en dat creëert fans.  Met deze techniek hoef je nooit meer te verkopen!

Voilà! Deze formule is getest en het werkt als jij werkt.

Succes ermee en als je denkt/voelt dat ik jou verder kan helpen in dit boeiend proces- contacteer mij dan.

Passionele ondernemende groeten!

Yulia